Konfirmasjon i kirken

Når du ønsker å bli konfirmert:

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

SE FILMER OM KONFIRMASJONSTIDEN

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Opplegget for konfirmasjonstiden varierer fra sted til sted. Det vanligste er at konfirmasjons-undervisningen foregår det året du går i niende klasse, og at det strekker seg over åtte måneder.  Menighetene i Arendal kan ha litt forskjellig opplegg for sin konfirmasjonstid.  Dette finner du ut ved å se nærmere på hjemmeisden til den enkelte menighet.

Alle ungdommer har rett til en konfirmanttid tilpasset deres funksjonsnivå.
Mer om dette her: Tilrettelagt konfirmantundevisning i Arendal og Froland

Vi har en felles side for påmelding.  Den vil være åpen for påmelding avhengig av tidspunkter som er angitt av den enkelte menighet.