02 Juli
14:30 Familiegudstjeneste, Tromøy Sykehjem

Gi en gave

Giver - isms2468

Send en sms til 2468 med kodeord TRO mellomrom og beløpet du vil gi, f.eks: TRO 300. (Maks beløp pr sms kr 500). Takk for gaven!

Nå også med Vipps til nr 95395! Merk betalingen "gave tromøy menighet"

Bli fast giver

Giver - gimening_sm
Ønsker du å bli fast giver (AvtaleGiro) for ny ungdomsprest-stilling på Tromøya, med fokus på aldersgruppen 10-18 år, kan du klikke her:

Giver - reg_smny

Info om andre måter å bidra på og annet om givertjenesten, gå til GI:MENING.

Utskriftsvennlig side

Giver - GI_MENING

GIVERTJENESTE FOR NY UNGDOMSPREST PÅ TROMØYA

Giver - GI_MENINGTromøy menighet har startet prosessen med å få på plass en ungdomsprest-stilling.

Last ned: Registreringsskjema

Hverdagen for våre barn og unge er stadig i endring, og mange av dem faller lett ut av eller finner seg ikke til rette i faste aktiviteter. Det ser vi også her på øya. Tromøy menighet ønsker å styrke satsningen på gruppen 10-18 år, og nye tilførte trosopplæringsmidler gir oss muligheten til å sette inn nye ressurser rettet mot dette arbeidet.
Hovedmålgruppen for ungdomspresten vil være tweens og ungdom (10-18 år), og stillingen skal ha som primæroppgave å bygge et bredt fellesskap, som er like tiltalende for gutter og jenter, og som i minst mulig grad blir konkurrerende med andre tilbud på øya (her ønskes det gjerne å bygge opp et godt samarbeid).
Stillingen vil også være forankret i menighetens trosopplæringsarbeid.
En slik stilling vil også frigjøre mer ressurser for de yngre aldersgruppene.

Stillingen skal finansieres delvis på statlige midler og delvis på givertjeneste.
Det er her vi trenger din hjelp!

Bli med og støtt et meningsfylt og viktig arbeid, hvor vi er med på å ta vare på våre unge og legge til rette for gode oppvekstsvilkår i vårt lokalmiljø.

FINANSIERING
Tromøy menighet får trosopplæringsmidler fra staten tilsvarende ca 30% av en full stilling.
Målet vårt er å få stillingen opp i minst 80%.
Det betyr at 50% må finansieres med innsamlede midler. Derfor starter vi en givertjeneste, i første omgang for en periode på 3 år.

HVORDAN KAN DU GI?

1) Du kan gi et enkeltbeløp til Tromøy menighet - kontonummer: 3000.30.53314. NB! Merk innbetalingen "gimening".

2) Du kan bli fast giver, med trekk av selvvalgt beløp hver måned, kvartal, halvår eller årlig. Vil du gi slik, kan du kontakte oss på cdp@agderkirken.no, eller
laste ned registreringsskjema (med info om skattefradrag, AvtaleGiro m.m.). Skriv ut skjema og fyll ut det som passer for deg/dere, signer og send det oss pr brev eller levere oss det på menighetskontoret. (NB! Vedr AvtaleGiro så godtar ikke Nets skannede dokumenter, derfor må de leveres/sendes pr brev. Nå kan det leveres i ny, sikker postkasse ved menighetskontoret).

HAR DU BANKID, KAN DU NÅ GJØRE HELE PROSESSEN DIGITALT.
Det gjør du her: Registrering på nett

3) Nå kan du også gi gaver via sms.
Send sms til 2468 med kodeord TRO mellomrom og beløpet du vil gi (maks pr sms kr 500).

Giver - brosjyre svarVI HÅPER AT DU/DERE BLIR MED PÅ LAGET!
Bli med og gi en fast månedlig støtte eller et årlig beløp. Beløpet kan du bestemme selv.

Om du vil registrere deg som giver, kan du gjøre det her, eller sende oss en e-post (
cdp@agderkirken.no) med navn, adresse, mobil og eventuelt e-post, og vi sender deg informasjon om betalingsalternativer, skattefradrag m.m.

Gå inn og 'Lik' siden
www.facebook.com/gimening og få oppdatert informasjon om givertjenesten, ansettelsesprossessen og etter hvert også hva ungdomspresten driver med.

Giver - GI_MENING

Tromøy menighetskontor

Postadresse:
Pb 124, 4852 Færvik

Besøksadresse:
Elgveien 32

Påmelding konfirmasjon 2018
For digital påmelding av konfirmant til Tromøy 2018, gå HIT.
Følg oss på facebook

Div bilder - Facebook Der vil vi legge ut info om kommende arrangement og annet som kan være av interesse av det som skjer rundt om i menigheten. Gå til www.facebook.com/
tromoymenighet

og klikk "Liker".

Forbønn
Ønsker du at flere er med å ber for det som er viktig for deg, kan du sende bønneemner til menighetens bønnegruppe her.
Størst av alt
Kundepålogging

Brukernavn:

Passord:

AGDERKIRKEN PÅ NETT – www.arendal.kirken.no

Telefon fellesrådet:    37 01 35 80
Besøksadresse:         Arendal kultur– og rådhus, Sam Eydes plass 2, 4.etg
Postadresse:             Postboks 123, 4891 Grimstad

Saker fra disse sidene kan brukes fritt i andre medier dersom fullstendig kilde oppgis, og dersom
ikke annet er oppgitt i den enkelte sak. Powered by KWeb fra
kirkedata.no

Copyright 2017 Kirken i Arendal.