40 år for kirken i Arendal

Jan Egil Hagli, ekte Barbugutt, har over 40 års tjeneste for Den norske kirke i Arendal.  I Agderposten for 19. august 1978 er han avbildet med overskriften "Barnehageonkel blir klokker".  I dag, over 40 år etter, er han ikke bare onkel, men stolt bestefar til 4.  Det er ikke tall på alle ungdommer i Barbu som har vært på klubb med Jan Egil, og hans lune væremåte og gode humør evner fortsatt å sjarmere både gamle og unge.

I slutten av august ble han takket av kolleger ved kirkekvergens stab på Arendal rådhus, og det vanket taler, blomster, gaver og kake.  Jan Egil er slett ikke klar til å trappe ned, du finner han fortsatt dypt inne i Arendals skoger, på Barbu menighetshus og i 4. etasje på rådhuset der han administrerer kirkegårdene i Arendal.

Jan Egil, den blide stemmen hos Arendal kirkelige fellesråd, får rosende ord fra kirkeverge Arnold Lundvall

Agderposten 19. august 1978